Van Leeuwen Diervoerders is op zoek naar personeel!

Altijd al gedroomd van afwisselend werk in de diervoedersector? Dan is dit je kans!

Vanwege de groei van ons bedrijf, een groeiend afzet gebied en de komst van onze eigen webshop zijn wij op zoek naar een allround verkoopmedewerker voor onze winkel in Schipluiden.

Over van Leeuwen Diervoerders

Van Leeuwen Diervoeders is een familiebedrijf dat sinds 1958 is gevestigd aan de Gaagweg in Schipluiden. Wij bieden een ruim assortiment aan diervoeders en dier gerelateerde producten. Onze afnemers zijn onder andere de professionele veehouders, paardenhouders, kinderboerderijen en particulieren.

Bij van Leeuwen Diervoeders staat service en kwaliteit voorop. Daarom hebben wij ruime mogelijkheden om de klant te bedienen. Zo bezorgen wij zowel met bulkwagen, stukgoed vrachtwagen of per pakket dienst. Daarnaast kunnen klanten 6 dagen per week terecht in de winkel. Wij helpen onze klanten hier graag bij de keuze voor het juiste voer voor hun dier. Daarnaast kunnen klanten in de winkel ook bestellingen afhalen.

Sinds begin dit jaar hebben wij onze website gelanceerd waarop klanten een uitgebreid assortiment aan diervoeders kunnen bestellen. Kijk voor meer informatie op onze site en webshop: www.vanleeuwendiervoeders.nl

Wat ga je doen?

Bij Van Leeuwen Diervoerders is van alles te doen en er is geen dag hetzelfde. Jouw hoofdtaak is het helpen van de klanten in de winkel. Daarnaast zul je inkomende goederen wegstapelen/inruimen, bestellingen klaarzetten en de winkel netjes houden zodat het ons visitekaartje is. Het is een pré als je bredere interesses en kwaliteiten hebt op het gebied van marketing en/of ICT. Het helpen beheren en ontwikkelen van de webshop, social media, en de nieuwsbrief zijn voor jou dan een leuke aanvulling/uitdaging.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een Allround Verkoopmedewerker voor 16-24 uur per week, op minimaal MBO-niveau 4. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met dieren en/of de diervoedersector. Wij vragen van onze werknemers een flexibele houding. Dit omdat het de ene periode drukker kan zijn dan de andere periode. Daarnaast zoeken wij iemand die klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Ook verwachten wij een meedenkende en proactieve houding.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een flexibele baan met voldoende doorgroei mogelijkheden in een klein team. Uren kunnen in overleg per seizoen verschillen. Het salaris dat wij bieden is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een eigen pensioen regeling.

Interesse?

Heb je interesse of weet je iemand die geschikt zou kunnen zijn voor deze baan dan horen wij dit graag!

Je sollicitatiebrief en cv kan je mailen naar: mail@vanleeuwendiervoerders.nl

Indien je vragen hebt over het bedrijf en/of de vacature dan kan je contact opnemen met Paul van Leeuwen

Tel: 015-3808297

Klik hier voor de vacature in PDF

Volg ons op Facebook