Van Leeuwen Diervoeders bezorgt op vaste dagen en op vaste routes per gebied/regio. Sommige routes worden iedere week gereden, andere routes om de week. Als voorbeeld: uw route is op woensdag in de even week (weeknummer 40-42 etc.) dan kunt u de dag ervoor tot 13.00 uur bestellen zodat het op route uitgeleverd wordt. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren.

Kosten:

Vanaf € 75,- bezorgen wij gratis thuis op route. Daaronder berekenen wij €4,95 bezorgkosten. Onder een orderwaarde van €25,- euro is het alleen mogelijk om uw bestelling af te halen, of om uw bestelling te laten bezorgen door pakketdienst DHL tegen verzendkosten. De verzendkosten bedragen €6,95 per pakket. Bestellingen die via een pakketdienst uitgeleverd worden zijn doorgaans binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.

Bestellingen via de webshop kunnen betaald worden met IDEAL. Klanten die van een ons klantnummer hebben gekregen kunnen ook bestellen op rekening. Voor meer informatie over het aanvragen van een klantnummer kunt u contact met ons opnemen.

Routes:

Hieronder staat een indicatie van de routes. De postcodegebieden aan de randen kunnen iets afwijken. Bij het afrekenen wordt de exacte route weergegeven bij 'verzendmethode'.

Volg ons op Facebook