Alle beste verkochte producten

Coronavirus

Het coronavirus legt momenteel veel sectoren plat. De diervoedersector waarin wij actief zijn wordt door de overheid gezien als cruciale sector. Wij verwachten dan ook gewoon open te blijven met inachtneming van de geldende hygiëne regels.

De voorraden zijn goed. De aanvoer verloopt ook zonder al te grote problemen. Als u liever niet de deur uit gaat dan kunnen wij bezorgen volgens het routesysteem dat onder het kopje 'bezorgen' staat.

Hooi

5401
€ 7,04
Inclusief BTW
Aantal

Omschrijving

Hooi

Inhoud: ca. 20 kg.

 

Hooi is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Dit ligt aan de manier van oogsten en het type gras. Ons weidehooi moet aan een aantal voorwaarden voldoen, mits het seizoen dit ook enigszins toegelaten heeft.

·         Weidehooi van boeren land (geen natuur land)

·         Nagenoeg onkruid vrij

·         Geen Jacobskruiskruid

·         Droog en zo stof vrij mogelijk.

·         Kleur en reuk.

 

Op deze website bieden we 1 soort baal hooi aan wat wij standaard uitleveren. Wanneer u specifiek heel grof hooi zoekt voor een paard, of heel fijn en zacht hooi voor knaagdieren, schapen en geiten, neem dan contact met ons op. U kunt ook een opmerking plaatsen bij de order. Wij gaan dan ons best doen om de juiste baal hooi te pakken mits dit mogelijk is.

 

Voor grotere partijen kun u een offerte opvragen.

 

Productdetails
5401
2 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook