Geen merk

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten

Mijten Hippalgo Opti-form 14 kg.

1334
Waardering 
€ 17,15
Inclusief BTW
Aantal

Omschrijving

Mijten Opti-form

Inhoud: 14 kg.

 

Opti-form is een ruwvoer met probiotica bestaat uit verschillende geselecteerde grassen zoals Timothy, planten, kruiden en levende gistbacteriën die de spijsvertering optimaal ondersteunen/herstellen en is melassevrij. De paarden kauwen ook langer, wat eveneens zorgt voor meer ontspanning in de stal.

 

Optiform is extra aan te raden voor oudere paarden, vermagerde paarden en paarden met darmproblemen/diarree! Door deze verschillende grassen te snijden, te mengen met kruiden en levende gistbacteriën nemen paarden het traag op, wat leidt tot een ideale stofwisseling zonder overbelasting van het spijsverteringsstelsel. Bovendien zorgt de trage opname voor een ontspannen paard in de stal. Het meer en beter kauwen, komt de opname van alle voedingsstoffen ten goede. De gistbacteriën zorgen voor een gezonde en evenwichtige bacteriepopulatie in de darmen.

 

Dagelijkse hoeveelheid te verdelen over meerdere voederbeurten:

1 à 2 kg Opti-form naast hooi en/of stro

3 à 4 kg Opti-form naast een weinig stro

 

Opti-form is een bijzonder ruwvoer dat niet duurder is in gebruik omdat het zorgt voor een totale opname, waar hooi vaak voor 10% in de stalbedding verdwijnt. Bovendien kan de krachtvoergift verminderd worden door de hoge voedingswaarde. Dit natuurlijk in functie van de te leveren prestaties.

 

Productdetails
1334
5425022795591

Productinformatie

Beschikbaarheid
Ruim op voorraad
Productvorm
ruwvoer mengeling
Merk
Mijten
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Mijten Hippalgo Opti-form 14 kg.

Mijten Hippalgo Opti-form 14 kg.

Schrijf uw recensie
10 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook