Geen merk

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten

Vitalbix Daily Complete Timothy 14 kg.

4814
Waardering 
€ 31,95
Inclusief BTW
Aantal

Omschrijving

Vitalbix Daily Complete Timothy

Vitalbix Daily Complete Timothy is een complete balancer van hoogwaardige kwaliteit vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. Deze balancer bevat diverse grassen waaronder Timothee gras en is vrij van luzerne.

Vitalbix Daily Complete Timothy bevat geen granen & geen toegevoegde suikers en heeft daardoor een zeer laag zetmeel- en suikergehalte (3% en 3%). De brokjes hebben een lage caloriewaarde, vergelijkbaar met hooi. Hierdoor is Vitalbix Daily Complete Timothy een gezonde keuze voor paarden met overgewicht en paarden die behoefte hebben aan een rantsoen met een laag zetmeel- en suikergehalte.

Gebruik Vitalbix Daily Complete Timothy als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli voor extra energie.

 

Complete vitaminen- en mineralen balancer

·        Uitgebalanceerd gehalte vitaminen & mineralen Uitgebalanceerd gehalte vitaminen & mineralen

·        Extra aminozuren ter ondersteuning van de weerstand & een goede spieropbouw Extra aminozuren ter ondersteuning van de weerstand & een goede spieropbouw

·        Bevat 10% lijnzaad - bron van omega-3 vetzuren Bevat 10% lijnzaad - bron van omega-3 vetzuren

·        Ondersteunt een gezonde darmflora Ondersteunt een gezonde darmflora

·        Zeer laag in zetmeel (3%) & suiker (3%) - bevat GEEN toegevoegde suikers Zeer laag in zetmeel (3%) & suiker (3%) - bevat GEEN toegevoegde suikers

Samenstelling:

Timotheegras, Weidegras, Appelpulp, Lijnzaadhullen, Cichoreipulp, Zonnebloemzaadschroot, Zonnebloemzaadschillen, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Lijnzaad, Calciumcarbonaat, Monocalciumfosfaat

 

Vitaminen- en mineralenverhoudingen

Niet alleen de exacte gehaltes vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn van belang voor een gezond rantsoen, de onderlinge verhoudingen tussen deze voedingsstoffen zijn net zo belangrijk. Wanneer er sprake is van scheve verhoudingen dan gaan de stoffen elkaar onderling beconcurreren waardoor juist tekorten en daardoor gezondheidsproblemen kunnen ontstaan.

 

Vitalbix Daily Complete Timothy bevat geen extra ijzer. Het lage gehalte aan ijzer in Vitalbix Daily Complete Timothy komt puur uit de grondstoffen, en is in verband met de lage voergift te verwaarlozen t.o.v. het ijzergehalte in het gehele rantsoen.

Productdetails
4814
8718868280336
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Vitalbix Daily Complete Timothy 14 kg.

Vitalbix Daily Complete Timothy 14 kg.

Schrijf uw recensie
14 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook