Geen merk

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten

Permanent stalspuitmiddel 60 ml.

7519
Waardering 
€ 28,15
Inclusief BTW
Aantal

Omschrijving

Permanent stalspuitmiddel 60 ml.

Inhoud: 1x60 ml.

 

Geconcentreerde oplossing tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee. Voor gebruik nog te verdunnen met water. Deze verpakking is voldoende voor een de behandeling van 150 m2. Permanent stalspuitmiddel is 4-6 weken werkzaam.

 

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegen in verblijfplaatsen voor vee met dien verstande, dat:

a) toepassing moet plaats vinden met behulp van zodanige apparatuur, dat het middel onder lage druk en met grove druppel wordt gespoten;

b) veevoer en melkapparatuur vooraf dient te worden verwijderd of afgedekt.

 

Eigenschappen

 

Permanent-stalspuitmiddel bevat Permethrin. Dit is een synthetische pyrethrode. Permethrin heeft een breed werkingsspectrum en een snelle langdurige werking. Voor een doeltreffende werking is slechts weinig werkzame stof nodig. Dit product bevat tevens natuurlijke Pyrethrum. Pyrethrum wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum en een snelle afbraak in de aanwezigheid van licht. Het is een zogenaamd zenuwgif. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft. Permanent-stalspuitmiddel combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Productdetails
7519
8711575269939

Productinformatie

Beschikbaarheid
Beschikbaarheid 1-5 stuks
Productvorm
vloeistof
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Permanent stalspuitmiddel 60 ml.

Permanent stalspuitmiddel 60 ml.

Schrijf uw recensie
12 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook